Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"WU Su-xi"'
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 31, Iss 1, Pp 56-65 (2023)
Lipid is an important component except starch and protein in rice, which not only has unique nutritional value but also has a great impact on the functional properties of starch. In this paper, the species, structure, distribution, and content of lip
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03a3bbdf8aa64c2eb74174b241ac5f74
Autor:
WU Su-Xi, Shen Tian-Tian
Publikováno v:
Food Science and Technology Research. 23:101-109
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Mechanics and Materials; October 2012, Vol. 209 Issue: 1 p1774-1777, 4p
Publikováno v:
Applied Mechanics and Materials; October 2012, Vol. 204 Issue: 1 p3668-3671, 4p
Publikováno v:
Advanced Materials Research; July 2012, Vol. 554 Issue: 1 p1429-1432, 4p
Publikováno v:
Advanced Materials Research; July 2012, Vol. 554 Issue: 1 p1099-1102, 4p
Publikováno v:
Advanced Materials Research; July 2012, Vol. 554 Issue: 1 p905-908, 4p