Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"WU Shaofu"'
Publikováno v:
Guan'gai paishui xuebao, Vol 42, Iss 10, Pp 105-113 (2023)
【Objective】 Reclaiming the saline coastal soils in eastern China is crucial for ensuring food security. Given the significance of soil carbon in soil quality, this paper investigates the change in soil organic carbon and phosphorus in the soil fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d1706b7d0f244c7e97d6688d983a90bc
Autor:
Liang, Qi, Shen, Beiyun, Xie, Yihai, Pan, Chuanqing, Xu, Haixia, Wu, Shaofu, Zhang, Qingfeng, Chen, Jiguang, Yin, Zhongping
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products February 2024 208
Autor:
Zang, Jianwei, You, Haiting, Li, Shaochong, Zhang, Yuanyuan, Xu, Haixia, Tang, Daobang, Wu, Shaofu, Yao, Yao, Tu, Yonggang, Yin, Zhongping
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2023 56
Autor:
Zhang, Wenkai, Liu, Shanshan, Kong, Li, Wu, Shaofu, Zhong, Zhen, Yu, Longhui, Yang, Qinru, Zhang, Jinfeng, Li, Jingen, Zheng, Guodong
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 1 December 2023 252
Autor:
Tang, Tingting, Wu, Shaofu, Tang, Shuaishuai, Xiao, Nanhai, Wu, Leiyan, Tu, Yonggang, Xu, Mingsheng
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering August 2022 326
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Composites Part B December 2012 43(8):3182-3191
Publikováno v:
International Journal of Biological Macromolecules. 143:696-703
α-Glucosidase inhibitors are widely used to suppress postprandial glycemia in the treatment of type 2 diabetes mellitus. The present study evaluated the in vitro α-glucosidase inhibitory activity of three major pigment constituents of Cinnamomum ca