Zobrazeno 1 - 10
of 96
pro vyhledávání: '"WU Chunlan"'
Publikováno v:
口腔疾病防治, Vol 32, Iss 3, Pp 196-201 (2024)
Objective This study aimed to explore the root length of maxillary and mandibular anterior teeth and central incisor crown-root morphology in patients with high-angle skeletal Class Ⅱ open bite, aiming to provide a reference for clinical treatment.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b9ce7d684f084c4bb82a6c608738d86d
Autor:
Lu, Yiying, Wang, Changde, Chen, Hui, Peng, Wei, Zhang, Wen, Zhang, Ling, Wu, Chunlan, Xie, Anjie, Lin, Yudong, Sun, Yuting, Pu, Yuting, Fang, Bangjiang, Feng, Beilei
Publikováno v:
In Journal of Affective Disorders 1 April 2024 350:946-954
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wan, Luying1 (AUTHOR), Wu, Chunlan1 (AUTHOR), Wu, Qin1 (AUTHOR), Luo, Shuimei1 (AUTHOR), Liu, Junjin2 (AUTHOR), Xie, Xianhe1,3 (AUTHOR) xiexianhe@fjmu.edu.cn
Publikováno v:
Cancer Medicine. Jan2023, Vol. 12 Issue 2, p1841-1849. 9p.
Autor:
Wan, Luying1,2 (AUTHOR), Wu, Chunlan1,2 (AUTHOR), Luo, Shuimei1 (AUTHOR), Xie, Xianhe1,2,3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Disease Markers. 12/23/2022, Vol. 2022, p1-20. 20p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wu, Chunlan, Huang, Yahui, Lai, Xingfei, Lai, Ronghui, Zhao, Wenxia, Zhang, Min, Zhao, Wenfang
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods March 2014 7:180-190