Zobrazeno 1 - 10
of 121
pro vyhledávání: '"WRONKOWSKA, MAŁGORZATA"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wronkowska, Małgorzata1 (AUTHOR) m.wronkowska@pan.olsztyn.pl, Bączek, Natalia1 (AUTHOR), Honke, Joanna1 (AUTHOR), Topolska, Joanna1 (AUTHOR), Wiczkowski, Wiesław1 (AUTHOR), Zieliński, Henryk1 (AUTHOR) h.zielinski@pan.olsztyn.pl
Publikováno v:
Molecules. Jun2023, Vol. 28 Issue 11, p4565. 10p.
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 24, Iss 2, Pp 205-214 (2020)
The bioaccessible angiotensin converting enzyme (ACE) inhibitory activity of biscuits formulated from roasted common buckwheat flour after fermentation by select bacteria was studied. The same content of total phenolic compounds was found in fermente
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1cce2fc7d1c40e091a4f633d472edaa
Autor:
Wronkowska, Małgorzata1 (AUTHOR), Wiczkowski, Wiesław1 (AUTHOR), Topolska, Joanna1 (AUTHOR), Szawara-Nowak, Dorota1 (AUTHOR), Piskuła, Mariusz Konrad1 (AUTHOR), Zieliński, Henryk1 (AUTHOR) h.zielinski@pan.olsztyn.pl
Publikováno v:
Molecules. Mar2023, Vol. 28 Issue 6, p2746. 11p.
Publikováno v:
In LWT June 2019 106:37-43
Autor:
Wronkowska, Małgorzata, Juśkiewicz, Jerzy, Zduńczyk, Zenon, Warechowski, Józef, Soral-Śmietana, Maria, Jadacka, Monika
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods November 2018 50:63-70
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 68, Iss 1, Pp 25-31 (2018)
The growth of lactic acid bacteria during liquid-state fermentation of buckwheat flour and changes in pH during the process were analyzed. Eight strains of Lactobacillus were selected as the most active strains used to obtain new fermented flours. Ph
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f598f6f681c4c6ba86c034416f35243
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wronkowska, Małgorzata, Jadacka, Monika, Soral-Śmietana, Maria, Zander, Lidia, Dajnowiec, Fabian, Banaszczyk, Paweł, Jeliński, Tomasz, Szmatowicz, Beata
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology April 2015 61(1):172-176