Zobrazeno 1 - 10
of 3 023
pro vyhledávání: '"WHITEFISH"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
LUNDQUIST, EDWARD
Publikováno v:
Sea Power. Oct2023, Vol. 66 Issue 8, p36-40. 5p.
Autor:
Seyed Hossein Hoseinifar, Seyyed Morteza Hoseini, Ali Taheri Mirghaed, Melika Ghelichpour, Hesamaddin Shirzad-Aski, Hien Van Doan, Ehab El-Haroun, Roghieh Safari, Majid Khanzadeh
Publikováno v:
Frontiers in Marine Science, Vol 11 (2024)
Probiotics are helpful bacteria that safeguard host animals from harmful pathogens. In fish farming, the primary aim of using probiotics is to preserve or reestablish a balance between pathogenic microorganisms and the native bacteria that constitute
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/98aaadf5e1f24282951ded8289d7ad58
Publikováno v:
Canadian Journal of Fisheries & Aquatic Sciences. Dec2018, Vol. 75 Issue 12, p2136-2148. 13p. 1 Diagram, 6 Charts, 5 Graphs.
Autor:
Weaver, Daniel M.1 daniel.weaver@maine.edu, Ratten, Silas K.1, Coghlan, Stephen M.1, Sherwood, Graham D.2, Zydlewski, Joseph D.1,3
Publikováno v:
Northeastern Naturalist. Nov2018, Vol. 25 Issue 4, p599-610. 12p.
Publikováno v:
Fisheries Management & Ecology. Aug2018, Vol. 25 Issue 4, p261-266. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eberts, Rebecca L.1, Wissel, Björn2, Manzon, Richard G.1, Wilson, Joanna Y.3, Boreham, Douglas R.4, Somers, Christopher M.1
Publikováno v:
Canadian Journal of Fisheries & Aquatic Sciences. 2016, Vol. 73 Issue 7, p1072-1080. 9p.
Autor:
Anastasiya G. Koroleva, Eugenia A. Vakhteeva, Alexander A. Epifantsev, Lyubov V. Sukhanova, Vera M. Yakhnenko, Olga Yu. Glyzina, Lyubov I. Tolstikova, Valeria M. Cherezova, Tuyana V. Sidorova, Sergey A. Potapov, Sergey V. Kirilchik, Yulia P. Sapozhnikova
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 19, p 2839 (2024)
Acclimation through the hormesis effect increases the plasticity of organisms, which has been shown for many ectothermic animals, including fish. We investigated the effect of temperature acclimation in Baikal whitefish Coregonus baicalensis (Dybowsk
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3839b2baa8164a6db7a3f7da6676d044
Autor:
Zhang, Dengjun1 dengjun.zhang@uis.no
Publikováno v:
Empirical Economics. May2015, Vol. 48 Issue 3, p1149-1167. 19p.