Zobrazeno 1 - 10
of 388
pro vyhledávání: '"WHITE, Eugene"'
Publikováno v:
SAE International Journal of Fuels and Lubricants, 2018 Jan 01. 11(4), 507-516.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26642177
Autor:
White, Eugene N.
Publikováno v:
The Economic History Review, 2004 Nov 01. 57(4), 636-663.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3698628
Autor:
Gráda, Cormac Ó, White, Eugene N.
Publikováno v:
The Journal of Economic History, 2003 Mar 01. 63(1), 213-240.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3132500
Autor:
White, Eugene N.
Publikováno v:
The Business History Review, 2001 Jul 01. 75(2), 297-324.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3116647
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Monetary Economics July 2014 65:104-119
Autor:
Stout, Andrew J., Mirliani, Addison B., Rittenberg, Miriam L., Shub, Michelle, White, Eugene C., Yuen Jr., John S. K., Kaplan, David L.
Publikováno v:
Communications Biology. 5
Cell-cultured meat offers the potential for a more sustainable, ethical, resilient, and healthy food system. However, research and development has been hindered by the lack of serum-free media that enable the robust expansion of relevant cells (e.g.,