Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"WANG Santao"'
Autor:
LI Xueyuan, SHI Yi, WANG Shangmin, DAI Yue, HUANG Qiong, CHEN Lili, LI Ning, FU Ping, SHI Mengmeng, GUO Yunchang, WANG Santao
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 34, Iss 5, Pp 1016-1021 (2022)
ObjectiveTo provide basis for effective prevention and control of foodborne disease outbreaks caused by cross contamination of raw and cooked food in China’s Mainland, the reletive epidemiological characteristics was studied from 2010 to 2020.Met
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7e890e35f884f548c23bbb61c796e62
Autor:
ZHUANG Zhong, GUO Yunchang, YANG Shuxiang, GENG Xuefeng, LI Weiwei, LI Juanjuan, WANG Liansen, WANG Santao, LIANG Xiaocheng, XU Lizi, ZHU Shu, FU Ping
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 33, Iss 03, Pp 373-378 (2021)
ObjectiveTo understand the characteristics of foodborne pesticide poisoning incidents in China from 2002 to 2017, and provide scientific basis for relevant departments to formulate prevention strategies for foodborne pesticide poisoning.MethodsThe do
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d47ba0d432c741ebba40cf9bdcdbe595
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Duan S; Shanghai Municipal Center for Disease Control and Prevention, Shanghai, China., Yu Y; Shanghai Municipal Center for Disease Control and Prevention, Shanghai, China., Guo Y; NHC Key Laboratory of Food Safety Risk Assessment, Food Safety Research Unit (2019RU014) of Chinese Academy of Medical Sciences; China National Center for Food Safety Risk Assessment, Beijing, China., Lu D; Shanghai Municipal Center for Disease Control and Prevention, Shanghai, China., Li N; NHC Key Laboratory of Food Safety Risk Assessment, Food Safety Research Unit (2019RU014) of Chinese Academy of Medical Sciences; China National Center for Food Safety Risk Assessment, Beijing, China., Liu Z; Yunnan Provincial Center for Disease Control and Prevention, Kunming City, Yunnan Province, China., Liang J; Hunan Provincial Center for Disease Control and Prevention, Changsha City, Hunan Province, China., Jiang Y; Guangxi Zhuang Autonomous Region Center for Disease Control and Prevention, Nanning City, Guangxi Zhuang Autonomous Region, China., Wang S; Shanxi Provincial Center for Disease Control and Prevention, Taiyuan City, Shanxi Province, China., Fu P; NHC Key Laboratory of Food Safety Risk Assessment, Food Safety Research Unit (2019RU014) of Chinese Academy of Medical Sciences; China National Center for Food Safety Risk Assessment, Beijing, China., Liu J; NHC Key Laboratory of Food Safety Risk Assessment, Food Safety Research Unit (2019RU014) of Chinese Academy of Medical Sciences; China National Center for Food Safety Risk Assessment, Beijing, China., Liu H; Shanghai Municipal Center for Disease Control and Prevention, Shanghai, China.
Publikováno v:
China CDC weekly [China CDC Wkly] 2023 Aug 18; Vol. 5 (33), pp. 737-741.