Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"WANG Qihe"'
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 35, Iss 9, Pp 1383-1388 (2023)
Displaying calories and other nutritional information on restaurant menus is an effective measure to prevent obesity, which plays an essential role in innovating the food environment and promoting healthy eating. Nutrition labeling of catering food
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/94a11c214ba540be839bc6401a63e57b
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 35, Iss 8, Pp 1192-1198 (2023)
ObjectiveThis study aimed to investigate and analyze the key factors that influence the nutritional composition of catering food, providing a foundation for the application of nutrition labeling in catering establishments. Additionally, it contri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e509152f9824909a55fac3c863d3ef0
Autor:
WANG Kunlun, LI Nan, DENG Taotao, LIU Sana, WANG Qihe, LI Huzhong, JIN Qingzhong, FANG Haiqin
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 35, Iss 8, Pp 1205-1211 (2023)
ObjectiveThis study aimed to provide evidence for the consumption of vegetable oil to promote a healthy lifestyle. The consumption status of different types of vegetable oil and the influencing factors were investigated through a survey of edible veg
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/829d9b04096e44d382aeb3a6bcefa70a
Association between dietary behavior and weight change in medical staff during the COVID-19 pandemic
Autor:
WANG Qihe, LIU Sana, YUAN Bowei, ZHANG Ruochen, LIANG Dong, WANG Kunlun, FANG Haiqin, CHU Haiyun, LIU Aidong
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 35, Iss 4, Pp 607-612 (2023)
ObjectiveTo explore the association between dietary behavior and weight change in medical staff during the COVID-19 pandemic, and provide the scientific basis for their nutrition and health improvement.MethodsFrom May to July 2022, 1 487 doctors
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99a9e1fd31ef4c8a84433d27251efcc5
Publikováno v:
Zhongguo shipin weisheng zazhi, Vol 35, Iss 2, Pp 248-253 (2023)
ObjectiveTo investigate the implementation of the standards (formula foods and complementary foods for infants and young children), the contents of glucose, galactose, fructose, lactose, sucrose and maltose in formula foods and compleme
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b4539d6ed0e4baeb25ec483c83aa09e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.