Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"WANG Hai-ou"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 7, Pp 159-165,173 (2022)
Objective: This study aimed to explore the changes of hygroscopicity and quality characteristics of different freeze-dried (FD) fruits and vegetables in the storage. Methods: Taking four kinds of fruits and vegetables, including potato, king oyster m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/85dd755495e84e37954e91292da3f063
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 15 July 2020 155:1194-1201
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering October 2018 234:91-97
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
LIU, Hao, WANG, Hai-ou, CAO, Meng-xiong, TAN, Wei-shi, SHI, Yang-guang, XU, Feng, JIA, Quan-jie, HUANG, Yu-ying
Publikováno v:
In Transactions of Nonferrous Metals Society of China January 2015 25(1):122-128
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 2/1/2018, p1-12. 12p.
Autor:
Zheng, Jing-Jie1 (AUTHOR), Wang, Hai-Ou1 (AUTHOR), Huang, Min1 (AUTHOR), Zheng, Fei-Yun1 (AUTHOR) zfy5710@163.com
Publikováno v:
Clinical & Experimental Hypertension. 2016, Vol. 38 Issue 4, p347-351. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Hai‐ou, Liu, Si‐hong, Zhou, Xue‐jie, Yang, Xiao‐yue, Gao, Qi, Tanokura, Masaru, Xue, You‐lin
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Mar2020, Vol. 55 Issue 3, p1289-1297, 9p, 1 Color Photograph, 2 Charts, 2 Graphs