Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"WAN Jiang-hua"'
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 2, Pp 153-158 (2022)
Objective: Exploring the microwave drying characteristics of pork and optimizing the microwave drying process of meat. Methods: microwave drying equipment with microwave frequency of 2 450 MHz and microwave output power of 70, 140, 210, 280, 350, 420
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e298182a8d247529d0ed807eff0a93f
Autor:
Wan Jiang-Hua, Li Shuanglin
Publikováno v:
Atmospheric and Oceanic Science Letters. 8:226-232
Publikováno v:
Atmospheric and Oceanic Science Letters. 7:540-545
Publikováno v:
Atmospheric and Oceanic Science Letters. 6:375-380
Publikováno v:
Atmospheric & Oceanic Science Letters; Nov2016, Vol. 9 Issue 6, p487-494, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.