Zobrazeno 1 - 10
of 148
pro vyhledávání: '"WAHYU, Y."'
Autor:
Iwan C. Setiadi, Agus M. Hatta, Sekartedjo Koentjoro, Selfi Stendafity, Nafil N. Azizah, Wahyu Y. Wijaya
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 6 (2022)
Major processed meat products, including minced beef, are one of the favorite ingredients of most people because they are high in protein, vitamins, and minerals. The high demand and high prices make processed meat products vulnerable to adulteration
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3cb8693b4b914295a3909e0098e88bef
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2024, Vol. 1359 Issue 1, p1-8, 8p
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings; 2024, Vol. 2926 Issue 1, p1-7, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Setiadi, Iwan C., Hatta, Agus M., Koentjoro, Sekartedjo, Stendafity, Selfi, Azizah, Nafil N., Wijaya, Wahyu Y.
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems. 6
Major processed meat products, including minced beef, are one of the favorite ingredients of most people because they are high in protein, vitamins, and minerals. The high demand and high prices make processed meat products vulnerable to adulteration
Publikováno v:
Proceedings of the International Conference on Theology, Humanities, and Christian Education (ICONTHCE 2021).
Autor:
DANI1 danithok@gmail.com, PURWOKO, B. S.2 bspurwoko@apps.ipb.ac.id, WAHYU, Y.2 yudiwanti@apps.ipb.ac.id, SYUKUR, M.2 mhsyukur@gmail.com, SYAFARUDDIN3 den_ovan@yahoo.com
Publikováno v:
SABRAO Journal of Breeding & Genetics. Jun2024, Vol. 56 Issue 3, p1012-1021. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.