Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"W.Y. Koh"'
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 7, Iss 1, Pp 57-70 (2018)
The aim of this research was to develop an optimum fermentation and composition model for a new fermented pumpkin-based beverage with high probiotic survival and α-glucosidase inhibitory activity. Relationship between fermentation temperature, inocu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28da185ec7414eff9b503a18604fb40d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 47:495-503
A novel functional pumpkin-based beverage fermented by Lactobacillus mali K8 (FPJ) was produced. FPJ possessed higher ferric reducing antioxidant power (FRAP, 270.76 μM TE/100 ml) and radical scavenging activity (RSA‒IC50, 7.56 mg ml‒1) compared
Publikováno v:
Food Science and Human Wellness, Vol 7, Iss 1, Pp 57-70 (2018)
The aim of this research was to develop an optimum fermentation and composition model for a new fermented pumpkin-based beverage with high probiotic survival and α-glucosidase inhibitory activity. Relationship between fermentation temperature, inocu
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Thoracic Oncology. 16:S507-S508
Publikováno v:
Journal of Thoracic Oncology. 16:S356