Zobrazeno 1 - 10
of 587
pro vyhledávání: '"W.X. Li"'
Autor:
L.T. Wu, L.M. Tan, C.Y. You, T.Y. Lan, W.X. Li, Y.T. Xu, Z.X. Ren, Q. Ding, C.Y. Zhou, Z.R. Tang, W.Z. Sun, Z.H. Sun
Publikováno v:
Animal, Vol 17, Iss 7, Pp 100869- (2023)
Reducing the dietary CP concentration in the formulation of low-protein diets without adverse effects on animal growth performance and meat quality remains challenging. In this study, we investigated the effects of nicotinamide (NAM) on the nitrogen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bbf424e62e434ca788e63efb9e53b198
Publikováno v:
Brazilian Journal of Medical and Biological Research, Vol 47, Iss 10, Pp 886-894 (2014)
Administration or expression of growth factors, as well as implantation of autologous bone marrow cells, promote in vivo angiogenesis. This study investigated the angiogenic potential of combining both approaches through the allogenic transplantation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/044d095bbe874e43a70cba7529a49b6f
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 46 (2015)
Realization of automatic sugar cane crystallization process depends on the development of advanced detective technology. At present, most factories still rely on manual operation to extract sucrose. And workers deduce the extent of further absorption
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e77dce7ba3d9474dafaa6e88af8e4624
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Helminthology. 95
Three tapeworm species belonging to the genus Atractolytocestus Anthony, 1958 (Cestoda: Caryophyllidea) were reported from the common carp, Cyprinus carpio L., 1758 in the People's Republic of China so far: Atractolytocestus sagittatus; Atractolytoce
Publikováno v:
Australian Journal of Grape and Wine Research. 24:390-395
Background and Aims Malolactic fermentation (MLF), accomplished by lactic acid bacteria (LAB), is indispensable for the production of some red wines. As the key additive for wines, sulfur dioxide (SO2) frequently affects LAB growth and MLF developmen
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.