Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"W.S. Gaunya"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 66:638-641
Modern corn and potato chipping plants produce large volumes of waste material consisting primarily of potato peelings, culls, and slivers as well as fragments of corn kernels and starch. The analysis of the material used in this trial was 33.6% dry
Autor:
W.S. Gaunya, H.D. Eaton
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 36:168-172
Summary Twenty-two cows were milked prepartum and their production records were compared with a similar group of 22 postpartum-milked cows. In the prepartum-milked group, 21 of the cows had a subsequent or previous lactation and these yields were com
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 53:817-823
A series of experiments was conducted to develop a "chemically defined" diluent for freezing bovine semen. Egg yolk protein, casein, egg yolk lipoprotein, bovine serum albumin, milk fat triglycerides, egg yolk phospholipids, cholesterol, and egg yolk
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 38:1-5
Summary Twenty-four Guernsey and Holstein calves raised under a limited whole milk system were assigned to one of three starters supplemented with 0, 2.5, and 5.0 lb. of Aurofac 2A per ton. Starter intake was limited to 3 and 4 lb. daily for Guernsey
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 51:809
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.