Zobrazeno 1 - 10
of 1 778
pro vyhledávání: '"W.S. Chang"'
Publikováno v:
Results in Surfaces and Interfaces, Vol 16, Iss , Pp 100262- (2024)
This study presents the change in mechanical and physicochemical behaviour of macrobubbles and sub-millimeter bubbles with respect to pH. While macrobubbles conventionally range from 100 μm to 2 mm in diameter, this study focuses on the comparativel
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3acacff20f914467b00f85276f29392b
Autor:
Ma. Carmen C. Tolabing, Kim Carmela D. Co, Ophelia M. Mendoza, Nona Rachel C. Mira, Romeo R. Quizon, Ma. Sandra B. Tempongko, Martin Aaron M. Mamangon, Isabel Teresa O. Salido, Peter W.S. Chang
Publikováno v:
Health Literacy Research and Practice, Vol 6, Iss 2, Pp e104-e112 (2022)
Background: Health literacy (HL) is the ability to access, understand, appraise, and apply health information across the three domains of the health continuum: health care, disease prevention, and health promotion. It is needed for people to effectiv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5cfa5ae1572546f1951f3394e2c33a28
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Enrique Castro-Sánchez, Peter W.S. Chang, Rafael Vila-Candel, Angel A. Escobedo, Alison H. Holmes
Publikováno v:
International Journal of Infectious Diseases, Vol 43, Iss C, Pp 103-110 (2016)
Objectives: Multifactorial interventions are crucial to arrest the threat posed by infectious diseases. Public involvement requires adequate information, but determinants such as health literacy can impact on the effective use of such knowledge. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/438ed1aeb82245289c76ded831948148
Publikováno v:
In Journal of Manufacturing Systems 2002 21(6):470-470
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.