Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"W.P. Mohr"'
Autor:
W.P. Mohr
Publikováno v:
Canadian Institute of Food Science and Technology Journal. 23:193-197
The anatomy and solids composition of fresh tomato outer pericarp were studied in relation to consistency of the finished product prepared as puree. Twelve cultivars that produced a wide range in puree consistency were used in the study and the resul
Publikováno v:
Canadian Institute of Food Science and Technology Journal. 11:209-215
Several freeze-heat peeling techniques were compared to conventional lye and steam scald peel loosening methods using Ontario field grown hand pick and mechanical harvest paste type tomato varieties. An SEM comparison of tomato fruit microstructure,
Autor:
R.G. Adair, W.P. Mohr
Publikováno v:
Canadian Institute of Food Science and Technology Journal. 7:274-278
The interaction of cultivar, fruit maturity, and product agitation was related to fruit coherence (‘wholeness retention’) of canned tomatoes. Wholeness retention was measured by expressing drained solids as a percentage by weight of ingoing fresh
Autor:
W.P. Mohr, E.C. Cocking
Publikováno v:
Journal of Ultrastructure Research. 21:171-181
Highly vacuolated, senescent, or damaged plant tissues present certain problems in ultrastructural studies. The method reported herein was found suitable for these plant tissues. It involves glutaraldehyde-osmium fixation, staining with uranyl acetat
Publikováno v:
Cryobiology. 7(2)
Freeze-thaw-induced disruption and disorganization of tomato fruit ultrastructure were reduced by immersing the tissue in hypertonic sucrose solution before freezing. Other “protective” agents similarly used appeared less effective. The results w
Publikováno v:
Cryobiology. 6(1)
Summary The effect of different freeze-thaw regimes on the ultrastructure of tomato fruit parenchyma tissue has been presented. Ice patterns formed as a result of the freezing phase were also determined, using freeze-substitution and freeze-etching t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.