Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"W.M. Otten"'
Publikováno v:
Journal of Alloys and Compounds, 461(1-2), 454-458. Elsevier
Within the scope of the search of potential LED conversion phosphors, the photoluminescence properties of Eu 2+ -activated BaAlSi 5 O 2 N 7 sialon S-phase have been investigated. It shows a broad emission band in the wavelength range of 400–650 nm
Publikováno v:
Chemistry of Materials, 20(4), 1597-1605. American Chemical Society
The electronic structure of alkaline-earth silicon nitride MSiN2 (M = Sr, Ba) was calculated using the CASTEP code. BaSiN2 is calculated to be an intermediate band gap semiconductor with a direct energy gap of about 2.9 eV, while SrSiN2 is an interme
Publikováno v:
Journal of Solid State Chemistry, 181(4), 751-757. Academic Press Inc.
Mn{sup 2+}-doped M{sub 2}Si{sub 5}N{sub 8} (M=Ca, Sr, Ba) phosphors have been prepared by a solid-state reaction method at high temperature and their photoluminescence properties were investigated. The Mn{sup 2+}-activated M{sub 2}Si{sub 5}N{sub 8} p
Publikováno v:
ChemInform. 39
Mn{sup 2+}-doped M{sub 2}Si{sub 5}N{sub 8} (M=Ca, Sr, Ba) phosphors have been prepared by a solid-state reaction method at high temperature and their photoluminescence properties were investigated. The Mn{sup 2+}-activated M{sub 2}Si{sub 5}N{sub 8} p
Publikováno v:
ChemInform. 39
The electronic structure of alkaline-earth silicon nitride MSiN2 (M = Sr, Ba) was calculated using the CASTEP code. BaSiN2 is calculated to be an intermediate band gap semiconductor with a direct energy gap of about 2.9 eV, while SrSiN2 is an interme
Publikováno v:
The Properties of Water in Foods ISOPOW 6 ISBN: 9781461379911
The spray drying of maltodextrin/water/soybean oil mixtures is studied, with the aim of developing design and operating rules. The results of an extensive series of pilot-scale spray drying experiments are presented. The influence of process conditio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c7c2bedde4b105209723fb4eaeb4f558
https://doi.org/10.1007/978-1-4613-0311-4_9
https://doi.org/10.1007/978-1-4613-0311-4_9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.