Zobrazeno 1 - 10
of 9 072
pro vyhledávání: '"W.J. ZHANG"'
Publikováno v:
Energy Reports, Vol 7, Iss , Pp 4064-4070 (2021)
Owing to the storage and transportation problems of hydrogen fuel, exploring new methods of the real-time hydrogen production from ammonia becomes attractive. In this paper, non-thermal arc plasma (NTAP) combining with NiO/Al2O3 catalyst is developed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c44a5d48eaa04f46a74ce9c247002a8c
Publikováno v:
Journal of Science: Advanced Materials and Devices, Vol 6, Iss 3, Pp 303-320 (2021)
The separation of circulating tumor cells (CTCs) that originate from tumor or cancer tissue plays an important role in cancer diagnostics, progression analyses, and treatment proficiency. Cancer metastasis occurs when CTCs spread throughout the body
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/84c5e33fcef54b1a8de493d03a7aefab
Publikováno v:
Biologia Plantarum, Vol 64, Iss 1, Pp 302-313 (2020)
Silicon has been widely reported to have a beneficial effect on improving plant tolerance to biotic and abiotic stresses. However, the mechanisms of Si in mediating responses to simultaneous salt and drought stresses are still poorly understood. Glyc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/84e6c090cafe4bde8c007bc2067db6b6
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 52:91-101
In this paper, fresh Muzao (Zizyphus jujuba cv. Muzao) at full-red and white-ripe periods were used as raw materials to brew low-alcohol jujube wines directly without cooking or extraction. The results showed that the contents of total acid, total ph
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Alimentaria.
Measurement of phenolics, colour parameters, and volatile compounds in wines were made from two varieties of table grapes (‘Zaoheibao’ and ‘Summer Black’) using five pretreatment methods (cold maceration, freezing grapes, lower maturity, ferm
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.