Zobrazeno 1 - 10
of 624
pro vyhledávání: '"W.H.O."'
Publikováno v:
HemaSphere, Vol 7, Iss S1, Pp 16-16 (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/50376990d04449b1a467fc613dba39d8
Autor:
P.T. Vasconcelos-Filhoa, H.H.A. Costa, W.H.O. Vega, L.C.O. Sousa, M.O.M. Parente, A.V. Landim
Publikováno v:
Animal, Vol 15, Iss 1, Pp 100035- (2021)
ABSTRACT: In cull ewes, energy supply by time short periods can affect growth, carcass traits, and meat quality. The objective of this study was to evaluate the effect of biscuit bran (BB) and cashew nut bran (CNB) in diets with different total diges
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c78d508f0544469389da3f23f6fe6148
Autor:
Vasconcelos-Filhoa, P.T., Costa, H.H.A., Vega, W.H.O., Sousa, L.C.O., Parente, M.O.M., Landim, A.V.
Publikováno v:
In Animal January 2021 15(1)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Quirino C.R., Lima G.R.S., Pacheco A., Bartholazzi Junior. A., Freitas A.C.B., Vega W.H.O., Jardim J.G., Rua M.A.S.
Publikováno v:
Actas Iberoamericanas de Conservación Animal, Vol 6, Pp 545-551 (2015)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9c52934c72c34374bbaa326335a2d3b9
Publikováno v:
Actas Iberoamericanas de Conservación Animal, Vol 3, Pp 51-58 (2013)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eaa5381a55d14e30b0a041758d423a0b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.