Zobrazeno 1 - 10
of 125
pro vyhledávání: '"W.H. Ross"'
Publikováno v:
Food Microbiology. 15:567-575
The thermal inactivation of Enterocuccus faecium in bovine whole milk was studied in a high-temperature short-time pilot scale pasteurizer. Integrated lethal effect, or pasteurization effect (PE), was obtained by converting times at different tempera
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 32:133-144
The effects of pH (5.5, 6.5), temperature (4, 7 and 10 degrees C) and carbon dioxide (10, 30, 50, 70 and 90%) on the growth and/or survival of a five strain mixture of Listeria monocytogenes were examined in brain heart infusion broth. All three vari
Publikováno v:
Food Microbiology. 12:447-453
To more fully assess the health hazard posed by Listeria monocytogenes in liver pâte products, multi-factorial design experiments were conducted to examine the influence of temperature (4 and 10°C), NaCl (1 and 3%), sodium nitrite (0 and 200 ppm),
Publikováno v:
International journal of food microbiology. 41(1)
Quantitative Risk Assessment (QRA) is a methodology used to organize and analyze scientific information to estimate the probability and severity of an adverse event. Applied to microbial food safety, the methodology can also help to identify those st
Autor:
W.H. Ross
Publikováno v:
IEE Colloquium on Condition Monitoring of Electrical Machines.
With privatisation ScottishPower, Technology Division has effectively become a consultancy service to divisions within ScottishPower and Scottish Nuclear Ltd. Both of these companies are committed to routine testing of HV rotating plant in an endeavo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
W.H. Ross
Publikováno v:
American Journal of Physics. 43:201-202
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.