Zobrazeno 1 - 10
of 367
pro vyhledávání: '"W.H. Martin"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
W.H Martin-Buades, R.V. Balendran
Publikováno v:
Building and Environment. 35:415-423
This paper presents the results of a series of experiments conducted to investigate the effect of high temperature curing on the compressive strength, tensile splitting strength and flexural strength of concrete made with Hong Kong pulverized fuel as
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Electroencephalography and Clinical Neurophysiology. 95:P76-P77
Autor:
W.H. Martin, H. Hafner
Publikováno v:
Electroencephalography and Clinical Neurophysiology. 99:P13
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S. Mason, W.H. Martin
Publikováno v:
Long Range Planning. 9:58-65
In this article, the authors examine the characteristics of leisure that are of relevance in planning and look at some of the key leisure issues for the 1980s. The most fundamental question is how people will choose between extra income and more free
Autor:
W.H. Martin, A.C. Fay
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 11:136-142
Summary 1. The sanitary quality of the 291 samples of ice cream entered in seven annual scoring contests held at the Kansas State Agricultural College, has shown a marked improvement from year to year. With a median count of 200,000 bacteria per gram