Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"W.F. AL- Tai"'
Autor:
W.F. Al-Tai
Publikováno v:
Ibn Al-Haitham Journal for Pure and Applied Sciences, Vol 23, Iss 1 (2017)
Thirty nine hyperlipoproteinemic (HPLic) male subject aged (48-63) year not on any of the lipid lowering drugs, attending out patient clinic at Baghdad Teaching Hospital, were included in the present study, in addition to twenty two normolipidimic ma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/88e433c774794d0f95dbde4e539451c4
Publikováno v:
Ibn Al-Haitham Journal for Pure and Applied Sciences, Vol 24, Iss 1 (2017)
In order to investigate the levels of reduced glutathione GSH and α1-antitrypsine in the sera of 20 type 2 diabetic patients and 10 healthy subjects, were enrolled in this study. A significant reduction in GSH level was found in the patient group
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b1c499aef13445d8cc63c0826f17f85
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hui, Y. H.
Publikováno v:
Handbook of Fruits & Fruit Processing; 2006, p391-419, 29p
L'objectif central de ce collectif est d'identifier et d'analyser des marqueurs culturels issus des résistances sur les questions d'héritages, de legs culturels, sociaux, politiques des déplacés d'hier et d'aujourd'hui afin de contribuer aux réf
The processing of fruits continues to undergo rapid change. In the Handbook of Fruits and Fruit Processing, Dr. Y.H. Hui and his editorial team have assembled over forty respected academicians and industry professionals to create an indispensable res