Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"W.B. Setianto"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Md. Jahurul Haque Akanda, W.B. Setianto, Zaidul Islam Sarker, Nik Norulaini Nik Ab Rahman, Fatehah Mohd Omar, Mohd Omar Abd Kadir
Publikováno v:
Journal of Food and Drug Analysis. 18
The mass transfer of arecoline using supercritical carbon dioxide (SC-CO2) from areca nut is studied by analyzing the diffusion coefficient derived from Crank equation for sphere model. Comparisons of the SC-CO2 extracted yield under various conditio
Autor:
Didi Dwi Anggoro, Triyogo Wibowo, Fadhil R Pratama, W.B. Setianto, Antonio Giovanno, Luqman Buchori
Publikováno v:
Advanced Science Letters. 23:5602-5604
Publikováno v:
Food Chemistry. 125:262-267
Sub-critical extraction of palm oil from palm mesocarp using R134a solvent was conducted via the dynamic mode to investigate the ability of R134a to extract β-carotene. The yield of palm oil and the solubility of β-carotene were investigated at 40,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abbas F.M. Alkarkhi, M.O. Fatehah, F. Sahena, O. Anuar, N.A. Nik Norulaini, A.K.M. Omar, W.B. Setianto, I.S.M. Zaidul
Publikováno v:
Food Chemistry. 114:702-705
Response surface methodology (RSM) was applied to optimize the variables affecting the Supercritical carbon dioxide (SC–CO 2 ) extraction of non-polar compounds from Zingiber zerumbet using the Box-Behnken design (BBD). Dependent variables were the
Autor:
Hiroshi Inomata, Cor J. Peters, Richard L. Smith, S. Yoshikawa, Louw J. Florusse, W.B. Setianto
Publikováno v:
The Journal of Supercritical Fluids. 48:203-210
Cashew nut shell liquid (CNSL) can be separated from fragmented honeycombed cashew shell material without employing thermal techniques with a pressure profile method that uses supercritical carbon dioxide as solvent. In the method, materials are cont
Publikováno v:
Bioresource Technology. 88:1-7
Cashew nut shell liquid (CNSL) represents the largest readily available bioresource of alkenyl phenolic compounds. In this work, separation of CNSL from the pericarp of the cashew nut with supercritical carbon dioxide was studied. In the initial extr
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 65:012046
Synthesis of glycerol mono-laurate (GML) has been performed using esterification reaction of glycerol and lauric acid. The reaction was performed at the condition of temperature of 120–140 °C within 7 hour, variation of molar ratio of glycerol - l
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.