Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"W. Wignyanto"'
Publikováno v:
Food Research. 6:68-75
The salting process at a fisherman's level is still traditional and does not yet have a standard for salt concentration and soaking time, thus affecting the freshness and quality of fish for further processing. For this reason, it is necessary to con
Publikováno v:
Food Research. 5:73-82
Pumpkin antioxidants have been found to benefit diabetics. This current study was attempted to optimize slow freezing treatment for a pumpkin to obtain maximum antioxidant gain using response surface methodology (RSM) and Bayesian regularized neural
Publikováno v:
Food Research. 5:418-426
Moringa (Moringa oleifera) is a well famous plant that grows in almost all parts of Indonesia. These plants have many benefits in the fields of food, cosmetics, and health. The components of moringa that can be utilized are the nutrients and the bioa
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 733:012082
GLCM (gray level co-occurrence matrix) textural features are rarely extracted from SEM (scanning electron microscopy) food images to study the effect of food processing on cellular microstructure and bioactive contents. Using the GLCM approach, the c
Publikováno v:
Indian Journal of Forensic Medicine & Toxicology; Oct-Dec2019, Vol. 13 Issue 4, p1563-1568, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.