Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"W. Shipe"'
Autor:
B. Howell, W. Shipe, G. Adam, S. Quan, L. Li, C.N.A. Sim, R. Dunham, D. Margolis, B. Henry, D. Hazuda
Publikováno v:
Journal of Virus Eradication, Vol 5, Iss , Pp 4- (2019)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/25d92ea4bf4c4461a286a8d2c52b28c9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
G. Adam, Bonnie J. Howell, B. Henry, Daria J. Hazuda, R. Dunham, W. Shipe, L. Li, D. Margolis, S. Quan, C.N.A. Sim
Publikováno v:
Journal of Virus Eradication, Vol 5, Iss, Pp 4-(2019)
Publikováno v:
Journal of Applied Fluid Mechanics, Vol 16, Iss 7, Pp 1371-1385 (2023)
Finding the right texture pattern to effectively improve the sealing performance of the floating ring gas film seal has always been a topic of interest for engineers. Herein, to reveal the effect of the rectangular textured base shape on the sealing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79600f8d7b794ac0aa65eed493d322bd
Publikováno v:
Journal of Applied Fluid Mechanics, Vol 16, Iss 4, Pp 891-904 (2023)
During the operation of the floating ring gas film seal, a certain amount of heat is generated inside the seal gap, giving rise to thermal deformation of the seal rings, and further leading to operation unstable and increased leakage rate. Based on t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dcd5f6ed81a64ed9bfb75b8c601e932c
Autor:
Gary F Senyk, Frank W Shipe
Publikováno v:
Journal of AOAC INTERNATIONAL. 63:716-719
The Milko-Tester Minor was tested to determine if it conformed to recommended AOAC performance specifications. Results were compared with those from the Babcock method and other approved instruments. Results indicated that the MT Minor conformed to t
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 52:841-843
E. L. THOMAS Department of Food Science and Industries, University of Minnesota, St. Paul 55101 FRANK SHIPE Department of Food Science, Comell University, Ithaca, New York 14850 W. L. DUNKLEY Department of Food Science and Technology, University of C
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.