Zobrazeno 1 - 10
of 1 155
pro vyhledávání: '"W. Saltzman"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Investigative Dermatology. 143:S187
Food Protein–Induced Enterocolitis Syndrome Food Challenges: Experience from a Large Referral Center
Autor:
Gita Ram, Jennifer Heimall, Terri F. Brown-Whitehorn, Juhee Lee, Amy Dean, Antonella Cianferoni, Melanie A. Ruffner, Rushani W. Saltzman, Nicholas A. Pawlowski, Kathleen Y. Wang, Jerome M. Molleston, Laura M. Gober, Jonathan M. Spergel, Joel Fiedler
Publikováno v:
The Journal of Allergy and Clinical Immunology: In Practice. 7:444-450
Background Food protein–induced enterocolitis syndrome (FPIES) is a non–IgE-mediated food allergy that is diagnosed based on clinical findings, but can be confirmed with oral food challenge (OFC). OFC is more often performed to assess the develop
Publikováno v:
Journal of Investigative Dermatology. 142:B29
Publikováno v:
Journal of Investigative Dermatology. 142:S99
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. Piotrowski-Daspit, L. Bracaglia, R. Nguyen, Marie E. Egan, W. Saltzman, P. Glazer, C. Barone
Publikováno v:
Journal of Cystic Fibrosis. 20:S277
Autor:
Laura Gober, Jonathan M. Spergel, Rushani W. Saltzman, Gita Ram, Jennifer Heimall, Antonella Cianferoni, Peter Capucilli, Nicholas A. Pawlowski, Joel Fiedler
Publikováno v:
Annals of allergy, asthmaimmunology : official publication of the American College of Allergy, Asthma,Immunology. 121(5)
Previous studies suggest inclusion of baked egg and milk in the diet of children with egg or cow's milk (CM) allergy might positively affect native tolerance. However, differences in native food reactivity based on historical baked tolerance are not
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.