Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"W. R. Stenzel"'
Autor:
A. Hartl, W. R. Stenzel
Publikováno v:
Mycotoxin Research. 23:127-131
A method for the determination of the mycotoxin citrinin (CT) in rye, wheat and barley is described. The proposed method is based on ethyl acetate extraction, solid phase clean-up (SPE) on aminopropyl columns and reversed phase high performance liqui
Publikováno v:
Food / Nahrung. 21:825-829
Autor:
W. R. Stenzel, Cl. Franzke
Publikováno v:
Food / Nahrung. 21:429-441
Polyglycerinfettsaureester (PGFE) haben in den letzten Jahren als Emulgatoren wegen ihrer vielfaltigen Anwendungsmoglichkeiten zunehmende Bedeutung fur die Lebensmittelindustrie erlangt. Sie werden durch Umsatz von Polyglycerin (PG) mit Fettsauren bz
Publikováno v:
Die Nahrung Jahrgang 21, Heft 9 ISBN: 9783112646144
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::406fc91b233bb999645d52ff6cabd381
https://doi.org/10.1515/9783112646144-012
https://doi.org/10.1515/9783112646144-012
Publikováno v:
Die Pharmazie. 40(5)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.