Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"W. Praphailong"'
Autor:
G.H. Fleet, W Praphailong
Publikováno v:
Food Microbiology. 14:459-468
The effects of pH, concentration of NaCl, concentration of sucrose and concentrations of sorbic and benzoic acids on growth were examined for 30 strains of food spoilage yeasts, representing Debaryomyces hansenii, Yarrowia lipolytica, Kloeckera apicu
Publikováno v:
Letters in applied microbiology. 24(6)
The inconvenience of conventional yeast identification methods has resulted in the development of rapid, commercial systems, mainly for clinical yeast species. The Biolog system (Biolog Inc., Hayward, CA, USA) is a new semi-automated, computer-linked
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Praphailong W; Cooperative Research Centre for Food Industry Innovation, University of New South Wales, Australia., Van Gestel M, Fleet GH, Heard GM
Publikováno v:
Letters in applied microbiology [Lett Appl Microbiol] 1997 Jun; Vol. 24 (6), pp. 455-9.