Zobrazeno 1 - 10
of 529
pro vyhledávání: '"W. Pisula"'
Publikováno v:
eXPRESS Polymer Letters, Vol 9, Iss 7, Pp 636-646 (2015)
Side chain discotic polysiloxane with 2,3,6,7-tetrakis(hexyloxy)-10-methoxytriphenylene-11-undecanoate moieties is synthesized by hydrosilylation reaction. The phase behavior and thermooptical properties of the polysiloxane and the side chain precurs
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/948aa684234a42f69cb373d91b41790d
Publikováno v:
Journal of Insects as Food and Feed. 9:25-42
Rich in digestible protein, insects are more and more widely considered to be ‘the food of the future’ and a good substitute for meat. However, the willingness to ingest them depends largely on the consumers’ perception of insects. To understan
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.