Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"W. Marcinkowska"'
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 102, Iss 2, Pp 102337- (2023)
ABSTRACT: The effect of sous-vide (S-V), microwave cooking (M) and stewing (S) on the fatty acid profile and lipid indices of goose meat was investigated. The research material involved breast muscles (24 with skin and 24 without skin) cut from carca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e099638ff8c64c4aa01848a1ec45147e
Publikováno v:
Poultry science. 102(2)
The effect of sous-vide (S-V), microwave cooking (M) and stewing (S) on the fatty acid profile and lipid indices of goose meat was investigated. The research material involved breast muscles (24 with skin and 24 without skin) cut from carcasses of 17
Publikováno v:
Folia Morphologica.
The rapid development of sciences such as genetics and molecular biology offers hope that better therapeutic methods can be developed and diagnosis and treatment made more effective. However, we must not forget that the basis for understanding the co
Publikováno v:
Folia morphologica. 81(3)
Modern medicine is developing towards application of endovascular techniques such as trans-arterial hepatic chemoembolization. They displace classic open procedures. However, their correct planning and performance depend on the knowledge pre-operativ
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.