Zobrazeno 1 - 10
of 71
pro vyhledávání: '"W. Klaffke"'
Autor:
W. KLAFFKE, J. THIEM
Publikováno v:
ChemInform. 22
Autor:
G.S.M.J.E. Duchateau, W. Klaffke
Publikováno v:
Designing Functional Foods ISBN: 9781420094855
As consumers become aware of the role functional foods can play in their personal health, the differentiating aspects of such functional foods need to be determined. One such aspect is the information provided on the bioavailability of the active ing
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::336ca84f8440caa5f0b6375858e98150
https://doi.org/10.1201/9781439828496.ch25
https://doi.org/10.1201/9781439828496.ch25
Autor:
J. Thiem, W. Klaffke
Publikováno v:
ChemInform. 21
Autor:
D. R. Bundle, G. Descotes, J. Gigg, R. Gigg, W. Klaffke, B. Meyer, J. Staněk, T. Suami, J. Thiem
Publikováno v:
Topics in Current Chemistry ISBN: 9783540515760
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b2a893b0788b9d9c1776444a3f3cf2d9
https://doi.org/10.1007/bfb0111557
https://doi.org/10.1007/bfb0111557
Publikováno v:
Atherosclerosis Supplements. 7:296
Autor:
W. Klaffke, A. Klemer
Publikováno v:
ChemInform. 18
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.