Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"W. Hoelzel"'
Autor:
G. Schumann, R. Bonora, F. Ceriotti, G. Férard, C. A. Ferrero, P. F. H. Franck, F.-J. Gella, W. Hoelzel, P. J. Jørgensen, T. Kanno, A. Kessner, R. Klauke, N. Kristiansen, J.-M. Lessinger, T. P. J. Linsinger, H. Misaki, M. Panteghini, J. Pauwels, F. Schiele, H. G. Schimmel
Publikováno v:
Clinical Chemistry and Laboratory Medicine. 40
Autor:
W, Hoelzel, K, Miedema
Publikováno v:
Journal of the International Federation of Clinical Chemistry. 8(2)
The essential role of glycohemoglobin measurements in diabetes care and the currently poor comparability of results between different methods used in clinical laboratories makes an international standardization absolutely necessary. The IFCC working
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.