Zobrazeno 1 - 10
of 168
pro vyhledávání: '"W. Hempel"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 2, Iss 4, Pp 507-520 (2013)
O2 sensors were used to non-destructively monitor O2 levels in commercially packed pre-cooked, convenience modified atmosphere packaging (MAP) foods. A substantial level of O2 (>15%) was present in packs resulting in a shorter than expected shelf-lif
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c1f2bb03df914d3285f3a2eb330a507d
Publikováno v:
Foods, Vol 2, Iss 2, Pp 213-224 (2013)
Optical oxygen sensors were used to ascertain the level of oxygen consumed by individual salad leaves for optimised packaging of ready-to-eat (RTE) Italian salad mixes during refrigerated storage. Seven commonly found leaves in Italian salad mixes we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d34e5af5c1b84e04b03b7cff8bf09391
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Collin M. McKenzie, Karl W. Hempel, Brenna R. Kaelin, Juliane I. Beier, Gavin E. Arteel, Anna L. Lang
Publikováno v:
Toxicol Appl Pharmacol
Volatile organic compounds (VOCs), such as vinyl chloride (VC), can be directly toxic at high concentrations. However, we have shown that ‘nontoxic’ exposures to VC and its metabolite chloroethanol (CE) enhances experimental non-alcoholic fatty l
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::119b4681bf5e6ef3c94d094b59dd684a
https://europepmc.org/articles/PMC7450542/
https://europepmc.org/articles/PMC7450542/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Diep M.N. Nguyen, Gerrit J. Schut, John P. Hoben, Michael W. Ratzloff, Karl W. Hempel, Carolyn E. Lubner, Michael W. W. Adams, Paul W. King, Anne-Frances Miller
Publikováno v:
Journal of Biological Chemistry. 292:14039-14049
Flavin-based electron transfer bifurcation is emerging as a fundamental and powerful mechanism for conservation and deployment of electrochemical energy in enzymatic systems. In this process, a pair of electrons is acquired at intermediate reduction
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.