Zobrazeno 1 - 10
of 115
pro vyhledávání: '"W. Gładkowski"'
Autor:
M. Rudzińska, A. Grygier, A. Olejnik, K. Kowalska, D. Kmiecik, A. Chojnacka, W. Gładkowski, A. Grudniewska, R. Przybylski
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 13, Iss 1, Pp 1-12 (2023)
Abstract Four structured acylglycerols with stigmasterol bonded by a succinyl linker were investigated and their stability were analyzed. Samples were heated to 60 °C and kept at that temperature to simulate storage, and to 180 °C to simulate fryin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1f315d30a23e4ef18abb066e2bf5e43d
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 65, Iss 4, Pp e053-e053 (2014)
The incorporation of polyunsaturated fatty acids into the sn-1 position of egg-yolk phosphatidylcholine (PC) in the process of lipase-catalyzed interesterification was investigated. For this purpose plant oils containing these acids in the triacylgly
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ef6cb915f794d47aa0d1389b0fc7579
Autor:
M. Rudzińska, A. Olejnik, A. Grygier, K. Kowalska, D. Kmiecik, A. Chojnacka, W. Gładkowski, A. Grudniewska, R. Przybylski
Publikováno v:
Food Chemistry. 421:136194
Autor:
M. Rudzińska, A. Olejnik, A. Grygier, K. Kowalska, D. Kmiecik, A. Grudniewska, A. Chojnacka, W. Gładkowski, G. Maciejewska, R. Przybylski
Publikováno v:
Food chemistry. 390
The study investigated the thermo-oxidative stability of distigmasterol-modified acylglycerols as a new structured acylglycerols. Samples were heated at 60 and 180 °C for 8 h. Their percentage degradation and products formed during heating were comp
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.