Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"W. Dhifi"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 59, Iss 1, Pp 51-56 (2008)
This study was aimed at characterizing four Tunisian pistachio cultivations (Pistacia vera) from the Mateur (North), Nabeul (North-East), Kairouan (Middle) and Sfax (Middle- East) regions and two varieties, Mateur and Ohadi, considering fatty acid co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d007a87a8a141bba3bf628de4ed35e1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brahim Marzouk, K. Hosni ., A. Bellila, Mohamed Elyes Kchouk, W. Aidi Wannes, Thouraya Chahed, W. Dhifi, Baya Mhamdi
Publikováno v:
Asian Journal of Biochemistry. 2:79-83
Publikováno v:
Journal of Food Lipids. 11:242-250
Seeds from five varieties of Tunisian Citrus fruits, namely blood orange (Citrus sinensis), sweet orange (Citrus sinensis), lemon (Citrus limon L.), bergamot (Citrus bergamia) and bitter orange (Citrus aurantium), were examined for their composition
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Natural product research. 27(15)
The temperature and the speed of drying may affect the quality of the end product of medicinal plants. In addition, ecotypes and chemotypes could be factors influencing this quality. Thus, the aim of our study was to explore various techniques of dry
Autor:
Ibtissem Hamrouni, Baya Mhamdi, B. ... Marzouk, Mohamed Elyes Kchouk, A. Bellila, Thouraya Chahed, W. Dhifi
Publikováno v:
Grasas y Aceites. 59
This study was aimed at characterizing four Tunisian pistachio cultivations ( Pistacia vera ) from the Mateur (North), Nabeul (North-East), Kairouan (Middle) and Sfax (Middle- East) regions and two varieties, Mateur and Ohadi, considering fatty acid