Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"W. Chumngoen"'
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Volume: 25, Issue: 3, Article number: eRBCA-2021-1598, Published: 19 JUN 2023
This study assessed the effect of the cold chain on egg quality in a model simulation of post-washing processing and consumer storage. Post-washed eggs were assigned to 12 groups that simulated the conditions of temporary storage after washing (step
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::50e9673913bbe58234427c3835f0cb5b
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2023000300301&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2023000300301&lng=en&tlng=en
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science v.24 n.4 2022
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science, Volume: 24, Issue: 4, Article number: eRBCA-2021-1554, Published: 23 SEP 2022
Brazilian Journal of Poultry Science
Fundação APINCO de Ciência e Tecnologia Avícolas (FACTA)
instacron:FACTA
Brazilian Journal of Poultry Science, Volume: 24, Issue: 4, Article number: eRBCA-2021-1554, Published: 23 SEP 2022
Studies on how washing and storage influence duck egg quality are scarce compared with those on chicken egg quality. The present study investigated the quality of washed and unwashed duck eggs stored at 7 ºC and 25 ºC for 8 weeks. Quality parameter
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6db91cef2d071dc1ecb85e6551e9417f
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2022000400308
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-635X2022000400308
Publikováno v:
British poultry science. 63(2)
1. The objectives of this study were to use principal component analysis (PCA) to analyse the variability of the three instrumental and 14 descriptive sensory properties of chicken breast meat. The meat was cooked until the internal temperature reach
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.