Zobrazeno 1 - 10
of 161
pro vyhledávání: '"W. Bockelmann"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology. 82:233-239
The lytic activity induced by the lactococcal bacteriophage P001 was isolated from phage lysates of Lactococcus lactis by a four-step purification procedure. Two proteins lytic for L. lactis were identified with molecular weights of 28 kDA and 8 kDa,
Autor:
W. Bockelmann
Publikováno v:
Technology of Cheesemaking, Second Edition
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::d27cca055028692ccc34b21b4c178534
https://doi.org/10.1002/9781444323740.ch6
https://doi.org/10.1002/9781444323740.ch6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
U. Bauer, H. Klostermeyer, H. -D. Belitz, G. Camps, H. -P. Thier, E. L�ck, M. Jager, W. Bockelmann, N. Martin, H. Scherz, R. Frommberger, V. Denk, E. Lechner, D. Eppert, M. Petz, I. Haselein, P. Seulen, G. -W. v. Rymon Lipinski, W. Feldheim, G. Wolfram, F. Kiermeier, M. Kohl-Himmelseher, D. v. Wachtendonk
Publikováno v:
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 194:263-271
Autor:
N. Sriputtirut, P. Anprung, M. El‐Zoghbi, A. Askar, S. Basiouini, K. Gierschner, W. Bockelmann, B. Kiefer‐ Partsch, A. Geis, M. Teuber, P. Czermak, W. Bauer, Jochen Dobberstein, Carl‐Christian Emeis, F. Federici, G.F. Montedoro, M. Servili, M. Petruccioli, C. Grassin, P. Grunwald, A. Nasner, R. Ziegelitz, K.G. Gupta, Mohinder Kaur, M. Gupta, W. Hartmeier, C. Zink, M. Hintz, C.C. Emeis, C.P. Kubicek, F. Hofer, H. Ischak, E. Weissinger, D. Blaas, R. Messner, T. Luck, J. Jung, P. Christakopoulos, B. J. Macris, Patrice Massiot, Jean‐François Thibault, Xavier Rouau, Mitsutoshi Nakajima, Kouji Nishizawa, Hiroshi Nabetani, Atsuo Watanabe, R.Y. Ofoli, V. Komolprasert, B.C. Saha, K.A. Berglund, H.H. Baek, K.H. Park, U.H. Pek, K.S. Lee, H. Plainer, B. Sprößler, O. Sauter, H. Graf, D. Seethaler, H. Willershausen, H. Siliha, S.E. El‐Nimr, A.G.J. Voragen, W. Pilnik, E. Sinoquet, D.J. Gallant, P.S.T. Tan, A. van Boven, W.N. Konings, Cheol Yook, Yoon Hee Whang, UN Hua Pek, Kwan HWA Park
Publikováno v:
Food Biotechnology. 4:355-370