Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"W. Berski"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Joanna Kruk, Anna Ptaszek, Daniel Żmudziński, Paweł Ptaszek, Kacper Kaczmarczyk, W. Berski, Mirosław Grzesik, Wojciech Rożnowski
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 121:128-134
The paper presents results of studies on the preparation of fresh food foams based on egg white and hydrocolloids (xanthan gum and carrageenan). The basic physical parameters of the obtained foams such as density, gas volume fraction and size of gas
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wojciech Rożnowski, Paweł Ptaszek, W. Berski, Joanna Kruk, Daniel Żmudziński, Kacper Kaczmarczyk
Publikováno v:
Food Biophysics
The aim of this work was to evaluate the physicochemical properties of fresh foams based on egg white proteins, xanthan gum and gum Arabic. The distributions of the size of gas bubbles suspended in liquid were determined, as well as density and volum
Autor:
Anna Ptaszek, Paweł Ptaszek, R. Ziobro, Bohdan Achremowicz, Grzegorz Kowalski, Mirosław Grzesik, W. Berski
Publikováno v:
Carbohydrate Polymers. 83:665-671
Modification of starch led to new product with new desirable properties. Oat starch was subjected to different chemical modifications (acetylation, oxidation and phosphorylation). These processes greatly influenced physico-chemical properties of star
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Carbohydrate Polymers. 76:567-577
Polysaccharides play a significant role in food systems as texture forming agent. Their solutions posses some peculiar rheological behaviors. Some information about structure of these biopolymers and relaxation processes occurring in their solutions