Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"W Setiaboma"'
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 995:012020
The starry trigger fish (Abalistes stellaris) is unique fish contains protein and low fat. Additions of plant as sources rich phytochemical is now widely observed. Moringa leaves is usually considered as the source of mineral and fiber. The purpose o
Autor:
A Sarifudin, D Desnilasari, D Kristanti, W Setiaboma, D P Putri, D N Surahman, S K D F A Putri, T Santosa, D Gandara, M Mochamad
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 995:012019
Fishballpackaged in retort pouch can be an alternative toinstant product from fish. This research was intended to evaluate the effect of different sterilization times on the quality properties and sensory acceptance of fish ball from mackerel fish (R
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 995:012017
Red sorghum flour is modified in order to improve water solubility in cold water. The modified using ethanol treatment increases pasting properties. The objective of this study was to investigate temperature and addition ethanol concentration for che
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 980:012031
Nugget is a restructured meat product made by adding various spices and flour as filling and coating materials. Flour as a filler plays an important role in the physical quality of nuggets. The nuggets are coated with breadcrumbs that have a function
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 980:012028
Bose is a typical food from East Nusa Tenggara which is made from a mixture of corn and beans. The process of making bose requires a relatively long time. Instanization is a technology that can be applied to shorten the process of preparing bose corn
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.