Zobrazeno 1 - 10
of 2 053
pro vyhledávání: '"W Schaffner"'
Publikováno v:
Journal of Food Protection, Vol 87, Iss 10, Pp 100356- (2024)
The U.S. Food and Drug Administration has guidelines for cooling cooked foods in retail operations. Data on foodborne illness risk factors in restaurants indicate that cooling is often out of compliance with these guidelines. We sought to identify fa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b293a7e072a64b93a55a567451d5d48b
Autor:
P Lichtlen, W Schaffner
Publikováno v:
Swiss Medical Weekly, Vol 131, Iss 4546 (2001)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a7bbe72d7a8348b99f61aecfc4e477fa
Autor:
Yuriy V. Zatsikha, Liliya I. Shamova, Jacob W. Schaffner, Andrew T. Healy, Tanner S. Blesener, Gabriel Cohen, Brandon Wozniak, David A. Blank, Victor N. Nemykin
Publikováno v:
ACS Omega, Vol 5, Iss 44, Pp 28656-28662 (2020)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee565ee7e7f543709b6aee18c2b92069
Autor:
Grishma Desai, Gurumurthy Ramachandran, Emanuel Goldman, William Esposito, Antony Galione, Altaf Lal, Toni K. Choueiri, Andre Fay, William Jordan, Donald W. Schaffner, Jack Caravanos, Etienne Grignard, Gediminas Mainelis
Publikováno v:
Environmental Science & Technology. 57:4231-4240
Autor:
Rachel K. Swedin, Andrew T. Healy, Jacob W. Schaffner, Ilya A. Kuzmin, Yuriy V. Zatsikha, Victor N. Nemykin, David A. Blank
Publikováno v:
The Journal of Physical Chemistry Letters. 13:8845-8850
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
JSFA reports, vol 1, iss 1
BackgroundBoth reusable and single-use gloves can be employed during hand harvesting of lettuce and leafy greens. The impact of glove type on survival and transfer of Escherichia coli was evaluated using agar or lettuce in a laboratory setting and du
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 3, p 331 (2020)
Shiga toxin-producing Escherichia coli O157:H7 is a food-borne pathogen and the major cause of hemorrhagic colitis. Pseudomonas is the genus most frequent psychrotrophic spoilage microorganisms present in milk. Two-species bacterial systems with E. c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a8979780ccaf49329989d4ae3a68121d
Autor:
Grishma Desai, Gurumurthy Ramachandran, Emanuel Goldman, Antony Galione, Altaf Lal, Toni K. Choueiri, Andre Fay, William Jordan, Donald W. Schaffner, Jack Caravanos, Etienne Grignard, Gediminas Mainelis
Grignard Pure™ (GP) is a unique and proprietary blend of Triethylene Glycol (TEG) and inert ingredients designed for continuous antimicrobial treatment of air. GP received approval from the US EPA under its Section 18 Public Health Emergency Exempt
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b1229e3085815f52c28677b3400029e2
https://doi.org/10.1101/2022.08.19.504307
https://doi.org/10.1101/2022.08.19.504307