Zobrazeno 1 - 10
of 178
pro vyhledávání: '"W M, Kang"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
James W. M. Kang
Publikováno v:
Neural Regeneration Research, Vol 12, Iss 12, Pp 1985-1986 (2017)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f9df870f7b5a421f9a60704237267420
Autor:
Y N, Zhen, F Y, Gong, H J, Zhu, J C, Yu, W M, Kang, Y X, Zhao, H B, Yang, L, Duan, H, Pan, L J, Wang
Publikováno v:
Zhonghua nei ke za zhi. 60(11)
To compare changes in platelet related parameters in obese patients before and after sleeve gastrectomy (SG), we retrospectively analyzed the clinical data of 31 obese patients who underwent SG in Peking Union Medical College Hospital from December 2
Publikováno v:
Journal of Food Science and Technology. 54:228-235
The effects of sodium chloride (NaCl) (3.5%) solution and polysaccharides, such as carboxymethyl cellulose (CMC) (0.1, 0.3 and 0.5%) and gum arabic (5, 10 and 15%), on the physicochemical properties, antioxidant capacity and sensory characteristics o
Autor:
J, Yang, Z M, Jiang, K, Yu, Q, Lu, J Y, Xu, W G, Zhao, X X, Li, W M, Kang, X, Ye, X N, Zhang, H X, Xu, J Y, Li
Publikováno v:
Zhonghua wai ke za zhi [Chinese journal of surgery]. 57(5)
It is well known that parenteral and enteral nutrition support is helpful to improve clinical outcomes in patients with malnutrition or nutritional risk, and surgical nutrition has been used in China for 40 years. However, there is still insufficient
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Y F, Liu, H C, Qiu, G F, Zhao, J L, Yang, G L, Lü, J, Lü, W M, Kang, B, Yan, J, Liu, S M, Zhao, W J, Jiang
Publikováno v:
Zhonghua yi xue za zhi. 97(29)
Publikováno v:
Journal of food science and technology. 54(1)
The effects of sodium chloride (NaCl) (3.5%) solution and polysaccharides, such as carboxymethyl cellulose (CMC) (0.1, 0.3 and 0.5%) and gum arabic (5, 10 and 15%), on the physicochemical properties, antioxidant capacity and sensory characteristics o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.