Zobrazeno 1 - 10
of 334
pro vyhledávání: '"W H, Choi"'
Publikováno v:
BMC Anesthesiology, Vol 20, Iss 1, Pp 1-8 (2020)
Abstract Background Performing spinal anaesthesia using the conventional popping method with a 27-gauge (27G) spinal needle is technically difficult. In this study, we compared the aspiration and conventional popping method for spinal anaesthesia usi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c2d788121e5a4473b512116dbda84067
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chun Woo Yang, Jung Uk Han, W. H. Choi, Hui-Seon Kim, Byung-Gun Kim, Jimyeong Jeong, K. J. Lee
Publikováno v:
BMC Anesthesiology, Vol 20, Iss 1, Pp 1-8 (2020)
BMC Anesthesiology
BMC Anesthesiology
BackgroundPerforming spinal anaesthesia using the conventional popping method with a 27-gauge (27G) spinal needle is technically difficult. In this study, we compared the aspiration and conventional popping method for spinal anaesthesia using 27G Qui
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 25, Iss 5, Pp 725-732 (2012)
This study was carried out to investigate the effects of hydrated potato starch on the quality of low-fat ttoekgalbi (Korean traditional patty) packaged in modified atmosphere conditions during storage. The ttoekgalbi was prepared from 53.2% lean bee
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a8d36e31010b4ce592a56ffed1f4000f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.