Zobrazeno 1 - 10
of 129
pro vyhledávání: '"Wöhrl, Birgitta"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hendrich, Julian M., Wangorsch, Andrea, Rödel, Katharina, Jacob, Thessa, Mahler, Vera, Wöhrl, Birgitta M.
Publikováno v:
Molecular Nutrition & Food Research; Feb2023, Vol. 67 Issue 3, p1-9, 9p
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences
Volume 22
Issue 16
International Journal of Molecular Sciences, Vol 22, Iss 8647, p 8647 (2021)
Volume 22
Issue 16
International Journal of Molecular Sciences, Vol 22, Iss 8647, p 8647 (2021)
The human dopamine receptors D2S and D3 belong to the group of G protein-coupled receptors (GPCRs) and are important drug targets. Structural analyses and development of new receptor subtype specific drugs have been impeded by low expression yields o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Science, 1995 Jan 01. 267(5194), 96-99.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2886051
Autor:
Jacob, Thessa, Wangorsch, Andrea, Vogel, Lothar, Reuter, Andreas, Mahler, Vera, Wöhrl, Birgitta M., Biochemie IV ‐ Biopolymere, Universität Bayreuth, Universitätsstr. 30, Bayreuth, D‐95447 Germany, Molecular Allergology, Paul‐Ehrlich‐Institut, Langen, D‐63225 Germany, Division Of Allergology, Paul‐Ehrlich‐Institut, Langen, D‐63225 Germany
Scope: Around 25% of food allergic persons in Central Europe suffer from carrot allergy caused by the major carrot allergen Dau c 1. Three different isoallergens, Dau c 1.01, Dau c 1.02 and Dau c 1.03 are identified. However, information about the qu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7350b5cbff021e551d818422ff46385f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.