Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Wäppling Raaholt, Birgitta"'
Autor:
Santón, Pablo, Wäppling Raaholt, Birgitta, De los Reyes, Ruth, De los Reyes, Elías, Balbastre, Juan Vicente
This paper describes the multiphysics modeling of the thawing and tempering process of a beef meat sample in a microwave cavity fed with patch antennas and solid-state power amplifiers. It comprises a temperature range between -18oC and 20oC, where s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::499b0384d823e0699de53d74708fc4a5
Autor:
Wäppling Raaholt, Birgitta 1
Publikováno v:
In Reference Module in Food Science 2016
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.