Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"W, Tarora"'
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 43:559-568
The aim of this study was to investigate the contribution of various tobacco components to the generation of smoke constituents using a tobacco pyrolysis model. We analyzed the amounts of primary tobacco components (sugars, protein, polyphenols, alka
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 43:1449
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Torikai K; Tobacco Science Research Center, Japan Tobacco Inc., 6-2 Umegaoka, Aoba-ku, Yokohama, Kanagawa 227-8512, Japan. koji.torikai@ims.jti.co.jp, Uwano Y, Nakamori T, Tarora W, Takahashi H
Publikováno v:
Food and chemical toxicology : an international journal published for the British Industrial Biological Research Association [Food Chem Toxicol] 2005 Apr; Vol. 43 (4), pp. 559-68.