Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"W, Brud"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
W Brud
Publikováno v:
International Journal of Aromatherapy. 7:10-11
Publikováno v:
Food / Nahrung. 27:413-428
In this paper the role of sensory important trace components will be discussed. A chemical classification of the components is given as well as a review of methods of synthesis of the following substances applied in industry: cis-3-hexen-1-ol, rose o
Publikováno v:
Przeglad dermatologiczny. 70(2)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Die Nahrung [Nahrung] 1983; Vol. 27 (5), pp. 413-28.