Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"VvGH9"'
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 7, Iss 11, p 453 (2021)
Sugar content directly affects grape (Vitis vinifera L.) berry quality and the resulting wine. Therefore, it is of great importance to study and explore novel genes that affect sugar accumulation in grapes. Glycosyl hydrolases (GHs) are key enzymes h
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/996b3c5dc5054c469c81adb8a04765d1
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 7, Iss 453, p 453 (2021)
Horticulturae
Volume 7
Issue 11
Horticulturae
Volume 7
Issue 11
Sugar content directly affects grape (Vitis vinifera L.) berry quality and the resulting wine. Therefore, it is of great importance to study and explore novel genes that affect sugar accumulation in grapes. Glycosyl hydrolases (GHs) are key enzymes h
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.