Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Vuoso V"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marika Di Paolo, Rosa Luisa Ambrosio, Claudia Lambiase, Valeria Vuoso, Angela Salzano, Giovanna Bifulco, Carmela Maria Assunta Barone, Raffaele Marrone
Publikováno v:
Foods
Volume 12
Issue 3
Pages: 531
Volume 12
Issue 3
Pages: 531
Wet-aging (WA) and dry-aging (DA) methods are usually used in the beef industry to satisfy the consumers’ tastes; however, these methods are not suitable for all anatomical cuts. In this study, WA and DA were applied to improve the quality of two c
Autor:
Savini F; Department of Veterinary Medical Sciences, Alma Mater Studiorum University of Bologna, Ozzano dell'Emilia., Indio V; Department of Veterinary Medical Sciences, Alma Mater Studiorum University of Bologna, Ozzano dell'Emilia., Giacometti F; Department of Animal Medicine, Production and Health, University of Padova, Legnaro., Mekkonnen YT; Department of Veterinary Medical Sciences, Alma Mater Studiorum University of Bologna, Ozzano dell'Emilia., De Cesare A; Department of Veterinary Medical Sciences, Alma Mater Studiorum University of Bologna, Ozzano dell'Emilia., Prandini L; Department of Veterinary Medical Sciences, Alma Mater Studiorum University of Bologna, Ozzano dell'Emilia., Marrone R; Department of Veterinary Medicine and Animal Production, University of Naples 'Federico II', Italy., Seguino A; Department of Veterinary Medical Sciences, Alma Mater Studiorum University of Bologna, Ozzano dell'Emilia., Di Paolo M; Department of Veterinary Medicine and Animal Production, University of Naples 'Federico II', Italy., Vuoso V; Department of Veterinary Medicine and Animal Production, University of Naples 'Federico II', Italy., Tomasello F; Department of Veterinary Medical Sciences, Alma Mater Studiorum University of Bologna, Ozzano dell'Emilia., Serraino A; Department of Veterinary Medical Sciences, Alma Mater Studiorum University of Bologna, Ozzano dell'Emilia.
Publikováno v:
Italian journal of food safety [Ital J Food Saf] 2024 May 13; Vol. 13 (3), pp. 12438. Date of Electronic Publication: 2024 May 13 (Print Publication: 2024).
Autor:
Di Paolo M; Unit of Food Hygiene, Department of Veterinary Medicine and Animal Production, University of Naples Federico II., De Stefano M; Quality Assurance Manager, Department of Veterinary Medicine and Animal Production, University of Naples Federico II, Italy., Polizzi G; Unit of Food Hygiene, Department of Veterinary Medicine and Animal Production, University of Naples Federico II., Vuoso V; Unit of Food Hygiene, Department of Veterinary Medicine and Animal Production, University of Naples Federico II., Santoro AML; Unit of Food Hygiene, Department of Veterinary Medicine and Animal Production, University of Naples Federico II., Anastasio A; Unit of Food Hygiene, Department of Veterinary Medicine and Animal Production, University of Naples Federico II., Marrone R; Unit of Food Hygiene, Department of Veterinary Medicine and Animal Production, University of Naples Federico II.
Publikováno v:
Italian journal of food safety [Ital J Food Saf] 2023 Jul 11; Vol. 12 (3), pp. 11290. Date of Electronic Publication: 2023 Jul 11 (Print Publication: 2023).