Zobrazeno 1 - 10
of 193
pro vyhledávání: '"Vukmanovic S"'
Autor:
Vukmanović Stefan, Vitas Jasmina, Kravić Snežana, Stojanović Zorica, Đurović Ana, Cvetković Biljana, Malbaša Radomir
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 30, Iss 4, Pp 285-294 (2024)
Determination of sugar, nitrogen, and phosphorus consumption by kombucha culture is necessary to gain additional insight into the kombucha metabolic pathways and nutritional value of the produced beverages and to set a basis for optimizing the condit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ddec9b1577e4b9c81efd5b2d0feb130
Autor:
Walk RM, Elliot ST, Blanco FC, Snyder JA, Jacobi AM, Rose SD, Behlke MA, Salem AK, Vukmanovic S, Sandler AD
Publikováno v:
ImmunoTargets and Therapy, Vol 2012, Iss Issue 1, Pp 13-23 (2012)
Ryan M Walk,1,2 Steven T Elliott,2 Felix C Blanco,2 Jason A Snyder,2 Ashley M Jacobi,3 Scott D Rose,3 Mark A Behlke,3 Aliasger K Salem,4 Stanislav Vukmanovic,2 Anthony D Sandler21Department of Surgery, Walter Reed Army Medical Center, Washington, DC,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28f718d2f1e1486cb1bf5f3d25a9f27d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tatari-Calderone, Z., Gordish-Dressman, H., Fasano, R., Riggs, M., Fortier, C., Campbell, A.D., Charron, D., Gordeuk, V.R., Luban, N.L.C., Vukmanovic, S., Tamouza, R.
Publikováno v:
In Human Immunology October-November 2020 81(10-11):660-660
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vitas Jasmina S., Popović Ljiljana M., Čakarević Jelena C., Malbaša Radomir V., Vukmanović Stefan Z.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 47, Iss 1, Pp 33-42 (2020)
Kombucha beverage is a fermented product obtained by kombucha culture fermentation of, usually, black or green tea. Besides black and green tea, kombucha also ferments water extracts of medicinal herbs. The obtained products possess antioxidant activ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55a03518d25f41d2b7150d6d6267c2ba
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 26, Iss 2, Pp 157-170 (2020)
Bioactive properties, as well as chemical composition and sensory characteristics of traditional and alternative kombucha broths were examined. Samples were produced by adding 10% of kombucha starter to sweetened (7% sucrose) decocts of black and gre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c82e64d571db41b48c268de700f751d4
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2019, Iss 50, Pp 311-315 (2019)
The aim of this paper was ethanol content determination in kombucha products obtained by fermentation of effluent from white wine production. Used substrate contained 5% of total sugars and production process was conducted at 20, 25 and 30°C. Eth
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f31d1f0aa5f645a2982da8ffaaf77854
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.