Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Vujadinović Dragan P."'
Autor:
Vukić Milan S., Janić-Hajnal Elizabet P., Mastilović Jasna S., Vujadinović Dragan P., Ivanović Marko M., Šoronja-Simović Dragana M.
Publikováno v:
Hemijska Industrija, Vol 74, Iss 1, Pp 37-49 (2020)
This paper presents relationship between the rheological properties of dough and individual polymer swelling properties in wheat flour mill streams. The swelling properties were measured by applying the Solvent Retention Capacities (SRC) tests. Signi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa7133c1ef854204a2d61115b3d8186a
Autor:
Gojković Vesna S., Grujić Radoslav D., Ivanović Marko M., Marjanović-Balaban Željka R., Vujadinović Dragan P., Vukić Milan S.
Publikováno v:
Zbornik Matice Srpske za Prirodne Nauke, Vol 2017, Iss 133, Pp 29-35 (2017)
Cereals, nuts and spices are foods that are used in the daily human diet. According to FAO the average consumption of foods of vegetable origin in people’s diet is increasing. Due to inadequate conditions during storage of foods of vegetable ori
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ca2d245dcde44ee806303a03b196c22
Autor:
Dojčinović Slobodan S., Golić Bojan М., Vujadinović Dragan P., Sladojević Željko Ž., Golić Milijana N.
Publikováno v:
Zbornik Matice Srpske za Prirodne Nauke, Vol 2017, Iss 133, Pp 23-27 (2017)
Aflatoxins are a mixture of related chemical compounds of bisfokumarine type. They are synthesized in a variety of agricultural and food products such as oilseeds, spices, cereals and other products. In the period of 2014-2016, 418 samples were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a8f4b9eb3b24f95a169ee443f390075
Autor:
Vujadinović Dragan P., Golić Bojan M., Tomović Vladimir M., Gojković Vesna S., Vukić Milan S., Grujić Radoslav D.
Publikováno v:
Zbornik Matice Srpske za Prirodne Nauke, Vol 2017, Iss 133, Pp 251-260 (2017)
Because of the growing negative perception of consumers related to the use of meat products produced by conventional curing methods, organic and natural products are increasingly accepted by consumers. Such products contain a large number of natur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f097a7b37994e6caeb3d7a4b4843f9e
Autor:
Đerčan Bojan, Vujasinović Vesna, Bjelajac Dajana, Radivojević Goran, Vukić Milan, Vujadinović Dragan
Publikováno v:
Zbornik radova Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, Vol 2023, Iss 52-2, Pp 98-110 (2023)
Sunflowers have emerged as a significant global crop with extensive economic, agricultural, and nutritional significance. This article presents a comprehensive analysis of sunflower production in the Autonomous Province of Vojvodina, Serbia, delving
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/112fbeabd4aa4975b7d109b1caff6a14
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.